LePa aikuisten kuntofutishankkeen pilottiseuraksi

25.9.2024

Leppävaaran Pallo on valittu yhdeksi Palloliiton aikuisten kuntofutishankkeen pilottiseuraksi. Pilottihankkeen tavoitteena on käynnistää aikuisten kuntofutisryhmiä ympäri Suomen terveysliikunnan lisäämiseksi.

Pilottihankkeen ensimmäiseen valittiin mukaan 14 seuraa ympäri Suomea. Hankeen tavoitteena on synnyttää pysyvää ei-kilpailullista ryhmäliikuntatoimintaa Palloliiton jäsenseuroihin, kouluttaa seuroihin kuntofutisohjaajia ja synnyttää aikuisten terveyttä ja hyvinvointia edistävä toimintamuoto, jonka avulla urheiluseurojen on mahdollista tuottaa kuntien, kuntalaisten sekä eri terveysjärjestöjen tarvitsemia kuntoutuspalveluja kolmannen ja julkisen sektorin yhteistyönä.

"Seuran arvojen ja strategian mukaisesti haluamme tarjota paikallisesti jalkapalloa kaikenikäisille ja -tasoisille, ja pilottihankkeen avulla voimme kehittää ja laajentaa toimintaamme", kertoo toiminnanjohtaja Jari Kujala. "LePassa on loistavat olosuhteet ympärivuotisen kuntofutiksen järjestämiselle LePa Areenalla, ja seuran muut harrastemuodot tukevat sopivasti kuntofutistoimintaa", Kujala toteaa. LePassa onkin jo useita vuosia ollut vilkasta harrastetoimintaa, mm. Huhkijat, LePakot, aikuisten jalkapallokoulut sekä hiljattain alkanut kuntofutis.

Jos kiinnostuit aiheesta, tarkkaile kanaviamme ja ilmoittaudu mukaan.